Ίμια: Ένταση ανάμεσα στην τουρκική ακτοφυλακή και Έλληνες ψαράδες την παραμονή Πρωτοχρονιάς
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η τουρκική εφημερίδα «Σοζτζού» ανακάλυψε νέα ένταση στην περιοχή των Ιμίων, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η τουρκική ακτοφυλακή που περιπολούσε στην περιοχή απομάκρυνε 6 ελληνικά ψαροκάικα και 1 σκάφος της ελληνικής ακτοφυλακής που επιδίωκαν να πλησιάσουν τις βραχονησίδες Ίμια.
Τις στιγμές της απομάκρυνσης του ελληνικού σκάφους και των ψαράδων από το τουρκικό λιμενικό κατέγραψε η κάμερα της εφημερίδας.
Οι Έλληνες ψαράδες, σύμφωνα με την εφημερίδα, παρέμειναν στην περιοχή για περίπου 3 ώρες και στη συνέχεια επέστρεψαν στα νησιά από τα οποία είχαν έρθει.
Διαβάστε ακόμη
Συντριβή αεροσκάφους στην Τουρκία: Το δραματικό SOS και οι θεωρίες για τα αίτια της τραγωδίας - Το χτύπημα της μοίρας για την Ελληνίδα αεροσυνοδό
«Δεν υπάρχει άλλη επιλογή»: Επιμένουν οι αγρότες σε κινητοποιήσεις και μετά τις γιορτές
Τα Χριστούγεννα επέστρεψαν στη Βηθλεέμ: Πιστοί από όλο τον κόσμο συμμετέχουν στην παρέλαση έπειτα από δυο χρόνια πολέμου
Πώς να μην πάρετε βάρος στις γιορτές: 5 tips να το αποφύγετε και να εξοικονομήσετε χρήματα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



