Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα: Στη φυλακή 27χρονος για τα επεισόδια
Ο κατηγορούμενος φέρεται να εμπλέκεται και στην επίθεση στο κοινωνικό στέκι Φαβέλα από μέλη ακροδεξιάς οργάνωσης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συνελήφθη ένας 27χρονος -με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών- στο συλλαλητήριο που έγινε κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Ο κατηγορούμενος, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στα επεισόδια στο Σύνταγμα στο συλλαλητήριο ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών, μετά την απολογία του, παρέμενε κρατούμενος, καθώς ανακριτής και εισαγγελέας διαφώνησαν για το αν πρέπει να κριθεί προφυλακιστέος ή να αφεθεί ελεύθερος.
Τελικά το δικαστικό συμβούλιο, με βούλευμά του, έλυσε τη διαφωνία υπέρ της άποψης του εισαγγελέα και αποφάσισε την προφυλάκιση του 27χρονου. Ο κατηγορούμενος φέρεται να εμπλέκεται και στην επίθεση στο κοινωνικό στέκι Φαβέλα από μέλη ακροδεξιάς οργάνωσης.
Διαβάστε ακόμη
Αυτά είναι τα πρόσωπα που αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες στη Google - «Πρωτιά» για την Klavdia
Είναι επίσημο: Η Netflix εξαγοράζει την Warner Bros για αστρονομικό ποσό
Παράνομες συνταγογραφήσεις με κέρδη πάνω από 100.000 ευρώ: Τρεις συλλήψεις - Η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ
Έφηβος εξομολογείται πώς κατέληξε σε ηλικία 13 ετών να κάνει 11 γραμμαρία κεταμίνης την ημέρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



