Σκιάθος: Αγνοείται 62χρονος ψαράς
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένας 62χρονος ψαράς αγνοείται από χθες το μεσημέρι, στη Σκιάθο. Το καΐκι του 62χρονου βρέθηκε ανοιχτά της θαλάσσιας περιοχής “Μαντράκι” χωρίς να έχει υποστεί καμία ζημιά.
Όπως έγινε γνωστό, ο 62χρονος έφυγε από το σπίτι του για ψάρεμα το μεσημέρι, αλλά μέχρι και τις 8 δεν είχε επιστρέψει. Η σύζυγός του ενημέρωσε το Λιμεναρχείο της Σκιάθου και ξεκίνησαν αμέσως οι έρευνες, οι οποίες συνεχίζονται και σήμερα, με επικεφαλής των ερευνών τον Λιμενάρχη Σκιάθου, Νικόλαο Κατσάμπα.
Εκτός από τα σκάφη του Λιμενικού Σώματος, στις έρευνες συμμετέχουν και δύο ιδιωτικά, του Δημήτρη Διολέττα. Επίσης, στις έρευνες συμμετέχει από την στεριά η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, με drone του Νίκου Πασχάλη.
Διαβάστε ακόμη
Πώς θα τελειώσει ο πόλεμος; Τα τρία σενάρια και το ασύμμετρο πλεονέκτημα της Τεχεράνης
Τσαγκαράκης: 190.000 ευρώ και μόλις 7 γνήσια έργα ανάμεσα σε εκατοντάδες πλαστά - Χειροπέδες και σε υπάλληλό του
Χαλκιδική: «Μάλλον είναι η κόρη μου η Φωτεινή» λέει πατέρας για το πτώμα σε βαλίτσα
Τι θα φάμε σήμερα; 7 πανεύκολες και πεντανόστιμες ιδέες από το TikTok - Bonus, το γλυκό του λεπτού!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



