Ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα: Στη φυλακή ο 34χρονος Αιγύπτιος μετά την απολογία του
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 33χρονος Αιγύπτιος , ο οποίος κατηγορείται όχι μόνο για το αδίκημα της αρπαγής, αλλά και για το αδικημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας μετά την συμπληρωματική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του. Βγαίνοντας από το ανακριτικό γραφείο, ο κατηγορούμενος ψέλλισε: «Ζητώ συγγνώμη από εσάς και από όλον τον κόσμο...»
Δικαιωμενη δηλωσε η 30χρονη γυναίκα απο την αποφαση για προφυλακιση. Η ατυχη γυναικα ειχε πεσει θύμα ομηρίας στο διαμέρισμα του δράστη, αλλά και άγριου ξυλοδαρμού, τον οποίο ο ίδιος κατέγραφε και μετέδιδε ζωντανά μέσω Facebook στους φίλους του αλλά και στο...παιδί της. «Ευχαριστώ την ελληνική δικαιοσύνη , τον δικηγόρο μου και όλους εσάς. Αισθάνομαι ικανοποιημένη για την απόφαση. Όμως εξακολουθώ να φοβάμαι μήπως γίνει κάτι..»
Συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Το Ιράν απειλεί με «ολοκληρωτικό πόλεμο» - Στρατιωτικές δυνάμεις στην περιοχή αναπτύσσουν οι ΗΠΑ
Το χρονικό της φονικής κακοκαιρίας: Δύο φάσεις βροχής και καταιγίδων που «βύθισαν» τη Γλυφάδα
Αδιανόητο περιστατικό στα Βριλήσσια: Άνδρας παρέσυρε υπάλληλο των ΕΛΤΑ με το αυτοκίνητο για.. ένα δέμα
Ποιος θυμάται την ηρωίδα της Σκιάθου που ρίσκαρε τη ζωή της, προδόθηκε, βασανίστηκε, τιμήθηκε από ξένους και πέθανε πάμπτωχη και ξεχασμένη;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



