Κυψέλη: 'Ερευνες της ΕΛΑΣ στο σπίτι του άνδρα που πυροβολούσε στον αέρα - Τι βρέθηκε
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Έρευνες στο σπίτι του άνδρα ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Κυριακής καθώς για άγνωστο λόγο άνοιξε πυρ στον αέρα στην οδό Εφέσου στην Κυψέλη πραγματοποίησε η αστυνομία.
Εντοπίστηκαν δυο πιστόλια, δυο γεμιστήρες καθώς και 71 φυσίγγια. Ακόμη βρέθηκε ζυγαριά ακριβείας και δυο συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 17, 7 γραμμαρίων.
Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας αλβανικής καταγωγής βγήκε στο ισόγειο της οδού Εφέσου έβγαλε όπλο και πυροβόλησε στον αέρα.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί που απέκλεισαν το σημείο. Το θρίλερ έλαβε τέλος καθώς ο άνδρας, που μετά τους πυροβολισμούς οχυρώθηκε στο σπίτι του και μετά από διαπραγματεύσεις συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ.
Διαβάστε ακόμη
Θάνατος Μαζωνάκη: Βεβαίωση ψυχικής υγείας σε ανήλικο είχε δώσει η κατηγορούμενη γιατρός - Τι απαντά ο ΙΣΑ
Τις επόμενες μέρες ανακοινώσεις για τα μέτρα στήριξης - Έρχεται ενεργειακά δύσκολος χειμώνας
Λεωφόρος Βουλιαγμένης: Φορτηγό με σκαπτικό μηχάνημα χτύπησε σε γέφυρα στο ύψος του Ελληνικού
Καρυστιανού στη δίκη των Τεμπών: «Να μάθουμε τι ουσία έκαψε τα θύματα»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



