ΠΝΟ: Πολλαπλά κρούσματα κορονοϊού στα πλοία - Ζητά την άμεση λήψη μέτρων
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για «πολλαπλά κρούσματα κορονοϊού το τελευταίο δεκαήμερο σε πλοία της ακτοπλοΐας» κάνει λόγο σε σημερινή της ανακοίνωση η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ).
Η Ομοσπονδία αναφέρει ότι «μέσω του Ειδικού Τμήματος Επιθεώρησης, Παρακολούθησης και Ελέγχου, έχει έρθει σε επικοινωνία με τις λιμενικές Αρχές και με την Υπηρεσία Υγειονομικού (ΥΥ) του Λιμενικού, ζητώντας την άμεση λήψη όλων των απαραίτητων και ενδεικνυόμενων μέτρων και την εφαρμογή των επιβαλλόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων, για να προστατευθούν αποτελεσματικά, τόσο τα μέλη του πληρώματος, όσο και οι επιβαίνοντες κάθε πλοίου».
«Η κρισιμότητα της όλης κατάστασης και των περιστάσεων δεν αφήνουν κανένα περιθώριο εφησυχασμού και ολιγωρίας. Ζητούμε την άμεση παρέμβαση του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και όλων των αρμοδίων, για την αποσόβηση δυσμενέστερων επιπτώσεων για την προστασία όλων», προσθέτει στην ανακοίνωσή της η ΠΝΟ.
Τιτανικός: Σωσίβιο επιζώντα βγαίνει σε δημοπρασία για πάνω από 500.000 ευρώ
Συγκίνησαν οι οπαδοί της Ράγιο Βαγεκάνο: Άνοιξαν πανό στο μνημείο του Αλέξη Γρηγορόπουλου
Πρωτοφανές σκηνικό σε γάμο στην Αγγλία: Κουνιάδα έλουσε τη νύφη με μαύρη μπογιά γιατί τη μισούσε
Θρίλερ με τη νεκρή στο Κέντρο: «Δεν ήθελε να φύγει» - Τα τέσσερα «τυφλά» λεπτά και τα πρώτα λόγια του 45χρονου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



