Κολωνάκι: Εμπρησμοί τεσσάρων αυτοκινήτων τα ξημερώματα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Εμπρησμοί τεσσάρων αυτοκινήτων σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο Κολωνάκι και πιο συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Μονής Πετράκη και Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας.Τα τρία ΙΧ καταστράφηκαν ολοσχερώς και το ένα υπέστη σοβαρές υλικές φθορές.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, άγνωστοι έκαψαν τα αυτοκίνητα περίπου στις 2 μετά τα μεσάνυχτα. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και έσβησαν τη φωτιά. Όπως είπε στην ΕΡΤ κάτοικος της περιοχής, είναι η πρώτη φορά που τέτοιο περιστατικό λαμβάνει χώρα στο σημείο.
Σε εξέλιξη είναι η διαδικασία της Προανάκρισης, και όπως λένε οι αρχές θα διερευνηθεί και οπτικό υλικό από κάμερες της ασφαλείας παρακείμενων κτηρίων.
Διαβάστε ακόμη
Κυνήγι χρόνου στα λεωφορεία: Οι οδηγοί της ΟΣΥ καταγγέλλουν δρομολόγια που «δεν βγαίνουν» και προειδοποιούν για κινδύνους
Πώς έγινε η τραγωδία στα Μάλια: Η 40χρονη πνίγηκε για να σώσει τη φίλη της
Marfin: Στην Αθήνα σήμερα η 46χρονη κατηγορούμενη που αρνείται κάθε εμπλοκή
Πώς οι χάκερ μπορούν να μολύνουν το νερό: Η εισβολή στα συστήματα ύδρευσης και τα κενά ασφαλείας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




