ΣτΕ: Οι δικαστικές ενώσεις έχασαν τη μάχη για το πόθεν έσχες
Η κυρία αίτηση ακύρωσης θα συζητηθεί την 1η Μάρτιου 2019 στην Ολομέλεια του ΣτΕ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση δικαστικών ενώσεων που ζητούσαν να ανασταλεί προσωρινά η υποβολή δηλώσεων πόθεν έσχες (περιουσιακής κατάστασης) από τους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το Τμήμα Αναστολών του ΣτΕ, σε σχηματισμό Ολομέλειας, με πρόεδρο της Αικατερίνη Σακελλαροπούλου και εισηγητή τον σύμβουλο Επικρατείας Κωνσταντίνο Κουσούλη, με την υπ' αριθμ. 19/2019 απόφασή του, απέρριψε την αίτηση αναστολής που είχαν καταθέσει οι δικαστικές ενώσεις του Συμβουλίου Επικρατείας, του Ελεγκτικού Συνεδρίου και των Διοικητικών Δικαστών.
Η κυρία αίτηση ακύρωσης θα συζητηθεί την 1η Μάρτιου 2019 στην Ολομέλεια του ΣτΕ.
Στην αίτηση ακύρωσης οι ενώσεις χαρακτηρίζουν ασύμβατες με το σύνταγμα αρκετές από τις ρυθμίσεις που θεσπίστηκαν για το πόθεν έσχες μετά την προηγούμενη απόφαση του ΣτΕ, η οποία είχε μπλοκάρει προ έτους και τον προηγούμενο νόμο.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της
Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τους
Πανικός στη αεροσκάφος: Φωτιά σε διάδρομο απογείωσης γέμισε με καπνούς Airbus A320 με 180 επιβαίνοντες
Mega deal στα σκαριά στον τομέα της ψυχαγωγίας: Η Netflix κοντά στην αγορά της Warner Bros!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



