Κρήτη: Δεκάδες σεισμοί το τελευταίο 24ωρο προκαλούν ανησυχία στους κατοίκους
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συνεχόμενες σεισμικές δονήσεις καταγράφηκαν μέσα σε λιγότερο από μία ώρα στο Ηράκλειο της Κρήτης το μεσημέρι της Δευτέρας 17 Ιανουαρίου. Στις 14:38 σημειώθηκε μία δόνηση της τάξεως των 3,1 Ρίχτερ και για σχεδόν μία ώρα, μέχρι τις 13:25 καταγράφηκαν 10 σεισμικές δονήσεις, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο. Η ισχυρότερη από αυτές σημειώθηκε στις 14:47 με ένταση 3,8 Ρίχτερ ενώ στις 14:53, αισθητή έγινε ακόμη μία δόνηση που είχε ένταση 3,5 Ρίχτερ.
Τις τελευταίες 24 ώρες ο «χορός των Ρίχτερ» δεν έχει σταματημό στην Κρήτη καθώς σύμφωνα με το Γεωδυναμικό, κάτω από τη χερσαία επιφάνεια ή στην θαλάσσια περιοχή σε κοντινή απόσταση από το νησί έχουν καταγραφεί συνολικά περισσότερες από 50 μικρές ή λίγο μεγαλύτερες σεισμικές δονήσεις.

Ωστόσο, καμία δεν έχει ξεπεράσει τα 4 Ρίχτερ. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για ζημιές, ωστόσο οι συνεχείς δονήσεις έχουν προκαλέσει ανησυχία στου κατοίκους.

Στο «τραπέζι» των αγροτών ολικό κυκλοφοριακό μπλακ - αουτ και μαζική απόβαση των τρακτέρ στην Αθήνα
Κραν Μοντανά: Πενθήμερο πένθος στην Ελβετία μετά τη σπαρακτική τραγωδία - Το χρονικό της πυρκαγιάς
Η εξομολόγηση του Τσιτσιπά: «Δεν μπορούσα να περπατήσω για δύο ημέρες, αναρωτιόμουν γιατί εξακολουθώ να το κάνω αυτό»
Φλόριντα: Η στιγμή που εργαζόμενος της Disney τραυματίζεται από ψεύτικο βράχο 180 κιλών για να προστατέψει το πλήθος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




