Κρήτη: Δεκάδες σεισμοί το τελευταίο 24ωρο προκαλούν ανησυχία στους κατοίκους
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συνεχόμενες σεισμικές δονήσεις καταγράφηκαν μέσα σε λιγότερο από μία ώρα στο Ηράκλειο της Κρήτης το μεσημέρι της Δευτέρας 17 Ιανουαρίου. Στις 14:38 σημειώθηκε μία δόνηση της τάξεως των 3,1 Ρίχτερ και για σχεδόν μία ώρα, μέχρι τις 13:25 καταγράφηκαν 10 σεισμικές δονήσεις, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο. Η ισχυρότερη από αυτές σημειώθηκε στις 14:47 με ένταση 3,8 Ρίχτερ ενώ στις 14:53, αισθητή έγινε ακόμη μία δόνηση που είχε ένταση 3,5 Ρίχτερ.
Τις τελευταίες 24 ώρες ο «χορός των Ρίχτερ» δεν έχει σταματημό στην Κρήτη καθώς σύμφωνα με το Γεωδυναμικό, κάτω από τη χερσαία επιφάνεια ή στην θαλάσσια περιοχή σε κοντινή απόσταση από το νησί έχουν καταγραφεί συνολικά περισσότερες από 50 μικρές ή λίγο μεγαλύτερες σεισμικές δονήσεις.

Ωστόσο, καμία δεν έχει ξεπεράσει τα 4 Ρίχτερ. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για ζημιές, ωστόσο οι συνεχείς δονήσεις έχουν προκαλέσει ανησυχία στου κατοίκους.

Μπλόκα αγροτών: Τα επόμενα βήματα μετά τα μέτρα του Μητσοτάκη και η πρόταση για απόβαση τρακτέρ στην Αθήνα
Axios: Αποκάλυψη για μυστική συνάντηση του Γουίτκοφ με τον εξόριστο διάδοχο του Ιράν, Ρεζά Παχλαβί
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Αγωνία για τη Λόρα - Το νέο βίντεο από Ζωγράφου και το μήνυμα του πατέρα της
Μια μυστηριώδης λάμψη από την άκρη του σύμπαντος: Η ανθρωπότητα έλαβε σήμα... πριν από 13 δισ. χρόνια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



