Κορονοϊός - Τέταρτη δόση εμβολίου: Ανοίγει η πλατφόρμα για τους ανοσοκατεσταλμένους την Πέμπτη
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ανοίγει την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου η πλατφόρμα προκειμένου περίπου 500.000 ανοσοκατασταλμένοι πολίτες να κλείσουν ραντεβού και να κάνουν την τέταρτη δόση εμβολίου κατά του κορονοϊού, όπως ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης της Δευτέρας ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους.
Η τέταρτη δόση του εμβολίου θα πρέπει να γίνεται τρεις μήνες μετά την τελευταία δόση και θα χορηγείται σε άτομα άνω των 12 ετών. Οι ειδικοί της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμού κατέληξαν στην απόφαση αυτή καθώς έκριναν ότι η 4η δόση του εμβολίου θα προσφέρει μεγαλύτερη προστασία σε όσους είναι ανοσοκατεσταλμένοι και κινδυνεύουν περισσότερο να νοσήσουν βαριά από τον κορονοϊό.
Όπως σημείωσε ο κ. Θεμιστοκλέους πλέον στην Ελλάδα έχουν γίνει περισσότεροι από 18,65 εκατ. εμβολιασμοί και αυτή τη στιγμή υπάρχουν 750.000 διαθέσιμα ραντεβού, ενώ για ακόμα μία φορά κάλεσε του πολίτες να ολοκληρώουν τον εμβολιασμό τους. Για τους πολίτες άνω των 60 ετών, σημείωσε ότι το 90,2% είναι πλήρως εμβολιασμένο.
Τραμπ σε Ιρανούς: «Συνεχίστε να διαδηλώνετε - Πάρτε τον έλεγχο των θεσμών της χώρας σας»
Μητσοτάκης σε αγρότες: «Τις εξελίξεις τις διαμορφώνουν οι παρόντες και όχι οι απόντες» - Σε εξέλιξη η συνάντηση στο Μαξίμου
Θρίλερ με την εξαφάνιση της 16χρονης από την Πάτρα: Τι λέει ο οδηγός ταξί που τη μετέφερε
Τα καλύτερα βίντεο που έχετε δει σήμερα: Δεκάδες άνθρωποι... σωριάζονται στους παγωμένους δρόμους του Άμστερνταμ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



