Ναύπλιο: Αρνητής του κορονοϊού επιτέθηκε με κουτουλιές στον διοικητή του νοσοκομείου
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για το απίστευτο περιστατικό που συνέβη στο Ναύπλιο όταν αρνητής του κορονοϊού επιτέθηκε με κουτουλιές στο διοικητή του νοσοκομείου, Θοδωρή Βασιλόπουλου μίλησε στην εκπομπή "Ώρα Ελλάδος" του OPEN TV o Κωνσταντίνος Λαζανάς τραυματιοφορέας στο νοσοκομείο Ναυπλίου.
Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 19 Ιανουαρίου στον χώρο του νοσοκομείου όταν ο διοικητής, κ. Βασιλόπουλος έκανε την παρατήρηση σε επισκέπτη της Νοσηλευτικής Μονάδας να φορέσει τη μάσκα του.
Όπως εξηγεί ο κ. Λαζανάς, εκείνος με άγριες διαθέσεις κινήθηκε εναντίον του κυρίου Βασιλόπουλου και του κατάφερε χτύπημα στο πρόσωπο με το κεφάλι του, προκαλώντας του τραύμα, ευτυχώς ελαφρύ.
Επακολούθησε φασαρία και έντονος διαπληκτισμός ενώ στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία.
Το περιστατικό είναι ένα από τα πολλά με τα οποία έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι οι υπάλληλοι του νοσοκομείου τα δυο τελευταία χρόνια της πανδημίας, με ανθρώπους που δεν θέλουν να καταλάβουν ή δεν έχουν τη νοημοσύνη να αντιληφθούν, τι συμβαίνει και γιατί θα πρέπει να τηρούνται τα μέτρα προστασίας.
Κραν Μοντανά: Γιατί οι έρευνες επικεντρώνονται στην ηχομόνωση του μπαρ - Τι ανέφερε ο ιδιοκτήτης στην απολογία του
Ξάνθη: Παίρνει εξιτήριο ο 9χρονος που ακρωτηριάστηκε από κροτίδα - Οι γιατροί έσωσαν το μάτι του
Η Λαγκάρντ βγάζει πάνω από 726.000 ευρώ τον χρόνο - Η αποκάλυψη για τον πραγματικό μισθό της
Πώς μια μικρή αλλαγή στο σχεδιασμό της μπαταρίας θα μπορούσε να μειώσει τις πυρκαγιές
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



