Κακοκαιρία Ελπίς: Πώς κινούνται τα MMM - Τροποποιήσεις δρομολογίων λόγω του χιονιά
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Προβλήματα στις μετακινήσεις με τα μέσα μαζικής μεταφοράς έχει προκαλέσει η σφοδρή κακοκαιρία «Ελπίς», αλλάζοντας συνεχώς τα δεδομένα κυκλοφορίας των μέσων.
Ειδικότερα, τα δρομολόγια στη γραμμή 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ) διεξάγονται στο τμήμα Πειραιάς - Αττική και αντίστροφα.
Στις Γραμμές 2&3 του Μετρό κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια έως το τμήμα της Δουκίσσης Πλακεντίας. Δεν διεξάγεται η κυκλοφορία των συρμών από και προς Αεροδρόμιο. Οι επιβάτες του Μετρό με κατεύθυνση το αεροδρόμιο μετεπιβιβάζονται στον σταθμό Δ. Πλακεντίας σε συρμούς του Προαστιακού.
Σε ό,τι αφορά τη λειτουργία του ΤΡΑΜ, αποσύρονται σταδιακά οι συρμοί από το δίκτυο λόγω των καιρικών συνθηκών.
Ακινητοποιημένα είναι από το μεσημέρι λεωφορεία και τρόλεϊ.
Σημειώνεται τέλος ότι καθυστερήσεις και πολλές ακυρώσεις πτήσεων είχαμε από το πρωί στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Το Ιράν κομμένο στα δύο: Από τα «πάρτι» στα συντρίμμια φυλακών, στα μοιρολόγια για τον Χαμενεΐ
Τι συμβαίνει με το δημοψήφισμα για ΔΕΘ: «Συνεχίζεται η διαδικασία» λέει ο δήμος - «Παρανομεί» απαντά οργανωτική επιτροπή
Τα λουκέτα στα ΕΛΤΑ, τα πρακτορεία, ο ξυλοδαρμός εργαζόμενου στο Παγκράτι και οι καταγγελίες για αποτυχημένο σχεδιασμό
ΕΟΔΥ: Παραιτήθηκε σύσσωμο το Επιστημονικό Συμβούλιο - Όλο το παρασκήνιο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




