Κακοκαιρία Ελπίς: Δεκάδες οδηγοί εγκλωβισμένοι και στην Λεωφόρο Μεσογείων
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Εγκλωβισμένοι παραμένουν δεκάδες οδηγοί στη Λεωφόρο Μεσογείων από το μεσημέρι της Δευτέρας, λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης από την κακοκαιρία «Ελπίς».
Παρά το γεγονός ότι τα μεγαλύτερα προβλήματα σημειώνονται στην Αττική Οδό, αναφορές κάνουν λόγο για δεκάδες οδηγούς που είναι εγκλωβισμένοι στο σημείο ανάμεσα σε Χολαργό και Αγία Παρασκευή.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr πολλοί από αυτούς επιλέγουν να αφήσουν τα αυτοκίνητά τους στη μέση του δρόμου και να περπατήσουν μέχρι το σπίτι ή το πρώτο σταθμό Μετρό που θα βρουν.
Αυτή την ώρα, πάντως, σύμφωνα με την Αστυνομία η Μεσογείων είναι κλειστή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τον Χολαργό μέχρι την Αγία Παρασκευή.
Δείτε την κατάσταση που επικρατούσε νωρίτερα σήμερα στα βόρεια προάστια της Αττικής
Μπαράζ περιοδειών με στόχο τη συσπείρωση: Τα μηνύματα Μητσοτάκη και η «απόβαση» υπουργών στη Βόρεια Ελλάδα
Επεκτείνεται το μέτρο για την αξιολόγηση των νοσοκομείων από τους ασθενείς - Ποιες επιπλέον δημόσιες μονάδες θα μπορούν να βαθμολογούν
Ανάφη: Ποια επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν; «Χειμώνας» από 1η Σεπτεμβρίου για τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις
Η ρωγμή στη μεσαία τάξη, τα διχίλιαρα του Άδωνι και το «κατάστρωμα» του Τσίπρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




