Κεφαλλονιά: Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι του Πόρου – Αδιευκρίνιστες οι συνθήκες
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα αδιευκρίνιστο συμβάν συνέβη πριν λίγες ώρες στον Πόρο της Κεφαλλονιάς, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες ένα ΙΧ, έπεσε στη θάλασσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το λιμεναρχείο Κεφαλονιάς άρχισε την έρευνα στο θαλάσσιο χώρο του λιμανιού και κάτω από αντίξοες συνθήκες, καθώς οι ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι που πνέουν στο νησί και φθάνουν τα 6-7 μποφόρ, δυσχεραίνουν την έρευνα για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου.
Στο λιμάνι βούτηξε έμπειρος δύτης, χωρίς όμως να καταφέρει να εντοπίσει κάτι στο βυθό, καθώς τα ισχυρά ρεύματα έχουν ανακατέψει την άμμο και είχε μηδενική ορατότητα. Θα επιχειρήσει νέα έρευνα στις 09:00 το πρωί.
Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δεν έχει προκύψει, ούτε η ταυτότητα του οδηγού, ούτε ο αριθμός των επιβατών, αλλά και ούτε οι λόγοι που οδήγησαν το αυτοκίνητο στη παγωμένη θάλασσα της Κεφαλονιάς.
Τέλος, όπως μετέφεραν ασφαλείς πήγες στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, δεν έχουν βρεθεί ίχνη φρεναρίσματος στο λιμάνι, ενώ μάρτυρες είδαν το αμάξι να επιπλέει για λίγα λεπτά στην επιφάνεια της θάλασσας.
Η προφητεία για τις 26/2 που τρομάζει τους Ρώσους - Τι έχει προβλέψει ο άνθρωπος που τάραξε τον Χίτλερ και φοβόταν ο Στάλιν
Ο Τραμπ φτιάχνει «δικό του ΟΗΕ» - Πώς επηρεάζονται Ελλάδα και Κύπρος
Φωτιά στο Πέραμα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στα Καζάνια - «Αν δεν προλαβαίναμε θα είχαμε ολοκαύτωμα»
Το FBI συνέλαβε έναν από τους Top 10 καταζητούμενούς του - Ποιος είναι ο Αλεχάντρο Καστίγιο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




