Κακοκαιρία Ελπίς: Δραματικές στιγμές στο Ελευθέριος Βενιζέλος – Μαρτυρία εγκλωβισμένου
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Εγκλωβισμένοι παρέμειναν άνθρωποι και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το βράδυ της Δευτέρας. Η σφοδρή χιονόπτωση που έφερε η κακοκαιρία Ελπίς προκάλεσε αλυσιδωτά προβλήματα τόσο με τις πτήσεις που ακυρώθηκαν όσο και με το κλείσιμο της Αττικής Οδού.
Για τις ώρες αναμονής στο αεροδρόμιο και την ανύπαρκτη ενημέρωση, μίλησε στο Open και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» ο Πάνος, ο οποίος έφτασε στο Ελ. Βενιζέλος το βράδυ της Δευτέρας. Όπως είπε, «ο κόσμος και οι εργαζόμενοι είναι σε απόγνωση. Κάποιοι δοκίμασαν να φύγουν στις 3 το μεσημέρι και επέστρεψαν. Είμαι εγκλωβισμένος στον χώρο των αποσκευών. Ταξίδευα και έφτασε η πτήση στις 10 το βράδυ. Ήμασταν μια ώρα μέσα στο αεροπλάνο για να έρθει λεωφορείο να μας παραλάβει και εκχιονιστικό . Πριν τα μεσάνυχτα κατεβήκαμε να πάρουμε τις αποσκευές μας και δεν υπήρχε μετρό, προαστιακός, οπότε έπρεπε να διανυκτερεύσουμε εδώ».
Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν υπήρξε καμία ενημέρωση, ενώ όσοι είναι στον χώρο παραλαβής των αποσκευών δεν έχουν πρόσβαση σε φαγητό!
Ο ανασχηματισμός που έρχεται, η γκρίνια των στρατιωτικών για τα σχέδια Δένδια και τα κίνητρα της «φράξιας» Άδωνι - Πλεύρη
Σε έξαρση η γρίπη: Ποιους «χτυπά» το στέλεχος Κ – Τι πρέπει να προσέχουμε, ποιοι κινδυνεύουν
Πρόωρες κάλπες στο μικροσκόπιο, αλλά ο Μητσοτάκης «καρφωμένος» στην άνοιξη του 2027
Ποιες φοιτητικές εστίες θα «ανανεωθούν» με νέο εξοπλισμό - Στα 4,1 εκατ. ευρώ ανέρχεται το ποσό που θα διατεθεί
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




