Κακοκαιρία Ελπίς: Η επόμενη μέρα μετά την ιστορική χιονοκαταιγίδα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Η επόμενη μέρα που ξημέρωσε μετα την ιστορική χιονοκαταιγίδα της «Ελπιδας» είναι μια από τις ομορφότερες της ζωής των κατοίκων της Αθήνας. Ας ξεχάσουμε για λίγο τις εικόνες ταλαιπωρίας με τους εγκλωβισμένους οδηγούς αλλά και τις περιοχές που ακόμη αντιμετωπίζουν προβλήματα με την ηλεκτροδότηση και ας δούμε έστω την όμορφη πλευρά του λευκού πέπλου που απλώθηκε πάνω από την πρωτεύουσα. Οι εικόνες με βυθισμένο μέσα στο χιόνι όλο το κέντρο της πόλης την Πλάκα και φυσικά την Ακρόπολη είναι απλά ανεπανάληπτες.
Η ομάδα Up Stories σε συνεργασία με το Ε.Ε.Α Meteo πρωί πρωί βρέθηκε στο κέντρο της πόλης για να καταγράψει ένα ιστορικό ξημέρωμα όμοιο του οποίου ελάχιστοι κάτοικοι της πόλης έχουν ζήσει ξανά.
Διαβάστε ακόμη
Τι θα γίνει με τις ενεργειακές συμφωνίες στην Ελλάδα μετά την αποπομπή της Γκίλφοϊλ
Εικοσιτετράωρη απεργία στα ΚΤΕΛ στις 3 Νοεμβρίου - «Παγωμένοι» μισθοί από το 2009 και αδιέξοδο στις συλλογικές συμβάσεις
Το «βαθύ λαρύγγι» στην υπόθεση Κίμπερλι, οι δύο Ρουμάνοι υπουργοί με Έλληνα επιχειρηματία και το deal για τα Goody's
Ευρωπαϊκό Συμβούλιο: Το διπλό μήνυμα Μητσοτάκη και η δύσκολη συζήτηση για την ενεργειακή κρίση - Ποια άλλα θέματα είναι στο «μενού»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




