Απάτη στο Κιλκίς: Διαφήμιζαν μαϊμού ποδοσφαιρικό καμπ υπό την επίβλεψη της Μίλαν και έπαιρναν λεφτά από γονείς
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μεγάλες πιθανότητες για μεταγραφή στα… ποδοσφαιρικά σαλόνια του καμπιονάτο υπόσχονταν ένα ζευγάρι παίρνοντας ως αμοιβή από τους γονείς των παιδιών 2.000 ευρώ.
Οι δράστες, όπως προέκυψε από την έρευνα, είχαν αναρτήσει διαφημίσεις στο Internet για διοργάνωση παιδικού ποδοσφαιρικού καμπ, που θα γινόταν σε εγκαταστάσεις άλλης εταιρείας σε περιοχή του Κιλκίς, υπό την επίβλεψη παραγόντων γνωστής ιταλικής ποδοσφαιρικής ομάδας και συγκεκριμένα της Μίλαν, αποσπώντας 2.000 ευρώ από γονείς που ήθελαν τα παιδιά τους να συμμετάσχουν στο καμπ.
Όπως προέκυψε από την διενεργηθείσα προανάκριση, οι δράστες τουλάχιστον από μέσα Ιουλίου έως και τέλη Αυγούστου του 2021 είχαν αναρτήσει διαφημίσεις σε ιστοσελίδες. Με τον τρόπο αυτό κατάφεραν σε τρεις περιπτώσεις να αποσπάσουν από γονείς το χρηματικό ποσό που απαιτούνταν για την συμμετοχή των παιδιών τους στην διοργάνωση χωρίς όμως να παρέχουν ποτέ στους συμμετέχοντες όσα προβλέπονταν.
Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα,
Σε άλλο χώρο της δίκης των Τεμπών πάνε τους συγγενείς - Απαγορεύονται τα βίντεο και οι φωτογραφίες
Κακοκαιρία Erminio: Κλείσιμο των σχολείων αποφάσισαν δύο Δήμοι της Αττικής - Επανεξέταση απόψε από την Περιφέρεια Αττικής
Πρωτοφανές: Είχαν δεκάδες κοτόπουλα, κατσίκες και ερίφια σε ταράτσα 16ώροφου κτιρίου στους Αμπελόκηπους
Μοναδικό φαινόμενο: Έρχεται ολική έκλειψη ηλίου - Η μεγαλύτερη που έχει γίνει εδώ και 100 χρόνια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



