Θεσσαλονίκη – Βιασμός: Πανό υπέρ της 24χρονης απέναντι από το «Αχίλλειον»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα τεράστιο πανό αναρτήθηκε υπέρ της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, η οποία κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, σε σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με το GRTimes, το πανό βρίσκεται απέναντι από το καφέ – μπαρ «Αχίλλειον», μετρ του οποίου φέρεται να είναι το πρόσωπο που οργάνωσε το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στην σουίτα του ξενοδοχείου της πόλης.
Πορεία κατά των γυναικοκτονιών την Παρασκευή
«Το λέμε δυνατά προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα αφήσουμε μόνη την αδελφή μας. Θα προστατεύσουμε όλα τα θύματα με κάθε τρόπο», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Θεσσαλονίκης, η οποία καλεί και πορεία κατά των γυναικοκτονιών την Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου, στις 18.00 στην Καμάρα.
«», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της καλώντας επιπλέον σε πορεία κατά των γυναικοκτονιών την Παρασκευή (26/1) στις 18:00 στην Καμάρα.
Το παρασκήνιο της παραίτησης Λαζαρίδη: Η «χαριστική βολή» της Ντόρας και το πλήγμα στο κεντρικό αφήγημα της ΝΔ
Κίεβο: 5 νεκροί από την επίθεση στο σούπερ μάρκετ - Ρώσος πρώην αντισυνταγματάρχης ο δράστης
«Καταστράφηκε η ζωή μου - Πρέπει να δικαστεί»: Η καθαρίστρια του Βόλου για την υπόθεση Λαζαρίδη
Η «εξέγερση» των influencers: Γιατί Ρωσίδες του Instagram τα βάζουν με τον Πούτιν;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



