Γκάγκα: Αρχίζει η διάθεση για φάρμακα κορονοϊού με delivery στο σπίτι
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα ανακοίνωσε ότι ξεκινά την επόμενη εβδομάδα η χορήγηση των αντιικών φαρμάκων σε συμπολίτες μας που βρίσκονται θετικοί στον κορονοϊό.
Ειδικότερα όπως ανακοίνωσε η Μίνα Γκάγκα, ξεκινά η διάθεση των αντιικών χαπιών για τον κορονοϊό που θα γίνεται με βάση ένα εκτενές επιχειρησιακό σχέδιο και θα γίνεται παράδοση στο σπίτι.
Από την επόμενη εβδομάδα πολίτες με προβλήματα υγείας που είναι θετικοί στον ιό και είναι άνω των 18 ετών θα μπορούν να λάβουν τα αντιικά χάπια. Ωστόσο, δεν θα δίνονται σε γυναίκες που διανύουν περίοδο εγκυμοσύνης.
Οι πολίτες που θα πληρούν τις προϋποθέσεις για να λάβουν τα αντιικά χάπια θα πρέπει να έχουν θετικό rapid test ή PCR test ενώ η αίτηση θα εξετάζεται μέσα σε 24 ώρες.
Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει
Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
Ανατροπή στη δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω, να μείνει μεταξύ μας»
Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




