Δολοφονία Θεσσαλονίκη: Στη Βέροια το «τελευταίο αντίο» στον 19χρονο Άλκη
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Στη Βέροια αυτή την ώρα το «τελευταίο αντίο» στον 19χρονο Άλκη που δολοφονήθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη.
Δεκάδες πολίτες έσπευσαν στο εκκλησάκι του Αγίου Αθανασίου, στο κοιμητήριο της Βέροιας προκειμένου να αφήσουν λίγα λουλούδια και να αποχαιρετήσουν τον Άλκη ενώ δίπλα στους γονείς και στην αδερφή του βρέθηκαν φίλαθλοι του Άρη αλλά και άλλων ομάδων της Θεσσαλονίκης.
Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονικής επίθεσης με τις Αρχές να θεωρούν ότι πρόκειται για ζήτημα ωρών να προβούν σε συλλήψεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης δεν έχουν καταφέρει να εξαφανίσουν ίχνη που τους εμπλέκουν με τη δολοφονία.
Η αστυνομική έρευνα προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς, με τις ίδιες πήγες να αναφέρουν ότι έχει γίνει λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού, καθώς επίσης και έρευνες σε σπίτια με εισαγγελική εντολή.
Βίντεο-ντοκουμέντο: Στημένη ρευματοκλοπή στην Αθήνα - Υπάλληλος έκοψε τις σφραγίδες, σιωπή από τον ΔΕΔΔΗΕ
Διάγγελμα Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» - Υπόσχεται δημοκρατία και εκλογές
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς όσες χώρες δεν υποστηρίζουν την «κατάληψη» της Γροιλανδίας
Νέα εβδομάδα, νέα 48ωρη απεργία τα ταξί: «Persona non grata ο Κυρανάκης, η ευθύνη στον πρωθυπουργό», λέει το ΣΑΤΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



