Πέθανε ο αδερφός του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου
Από την ημέρα της κοιμήσεως του μακαριστού Χριστόδουλου, τη φροντίδα του αδερφού του είχε αναλάβει ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε ηλικία 93 ετών πέθανε στις 3 Φεβρουαρίου ο αδερφός του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, Ιωάννης Παρασκευαΐδης. Ο Ιωάννης Παρασκευαΐδης ήταν άνθρωπος χαμηλών τόνων, ο οποίος -παρά τη συγγένεια του με τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο- ουδέποτε απασχόλησε τα ΜΜΕ ούτε παρενέβη στα της εκκλησιαστικής διοίκησης.
Από την ημέρα της κοιμήσεως του μακαριστού Χριστόδουλου, τη φροντίδα του αδερφού του είχε αναλάβει ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, ο οποίος φιλοξενούσε τον Ιωάννη Παρασκευαΐδη σε ίδρυμα της Μητροπόλεως Καλαβρύτων. Η Εξόδιος Ακολουθία, σύμφωνα με το orthodoxia, θα γίνει την Τρίτη στις 11:00 το πρωί στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στο Αίγιο.
Πηγή: orthodoxia.info
Διαβάστε ακόμη
Ώρα μηδέν για τους αγρότες: Οι κρίσιμες αποφάσεις το Σάββατο στη Νίκαια και τα μηνύματα σε Μητσοτάκη
Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ο νόμος είναι νόμος» - Το πρώτο σχόλιο μετά το αλκοτέστ και το πρόστιμο
Πώς το DNA των πολικών αρκούδων μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



