Πέθανε ο αδερφός του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου
Από την ημέρα της κοιμήσεως του μακαριστού Χριστόδουλου, τη φροντίδα του αδερφού του είχε αναλάβει ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε ηλικία 93 ετών πέθανε στις 3 Φεβρουαρίου ο αδερφός του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, Ιωάννης Παρασκευαΐδης. Ο Ιωάννης Παρασκευαΐδης ήταν άνθρωπος χαμηλών τόνων, ο οποίος -παρά τη συγγένεια του με τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο- ουδέποτε απασχόλησε τα ΜΜΕ ούτε παρενέβη στα της εκκλησιαστικής διοίκησης.
Από την ημέρα της κοιμήσεως του μακαριστού Χριστόδουλου, τη φροντίδα του αδερφού του είχε αναλάβει ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, ο οποίος φιλοξενούσε τον Ιωάννη Παρασκευαΐδη σε ίδρυμα της Μητροπόλεως Καλαβρύτων. Η Εξόδιος Ακολουθία, σύμφωνα με το orthodoxia, θα γίνει την Τρίτη στις 11:00 το πρωί στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στο Αίγιο.
Πηγή: orthodoxia.info
Διαβάστε ακόμη
Moby: Η διαδρομή ενός ανήσυχου δημιουργού - Από τα υπόγεια της Νέας Υόρκης στις μεγαλύτερες σκηνές του κόσμου
Οι επόμενες κινήσεις Σαμαρά και τα πρόσωπα που θα βρεθούν στο πλευρό του
«Και η Πίζα γέρνει, αλλά δεν πέφτει»: Εξοργίζει η κυνική απάντηση σε ένοικο της πολυκατοικίας στα Πετράλωνα - Αίσιο τέλος στις έρευνες για εγκλωβισμένους
Έσκασε «βόμβα» στο NBA: Τέλος ο ΛεΜπρόν Τζέιμς από τους Λέικερς!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



