Παλλήνη: Αίσιο τέλος στην ομηρία - Επέμβαση των ΕΚΑΜ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αίσιο τέλος είχε το περιστατικό ομηρίας, στην Λεωφόρο Μαραθώνος 89 στην Πάλληνη καθώς μετά από επέμβαση ανδρών της ΕΚΑΜ, ο δράστης συνελήφθη και η μητέρα, η γυναίκα, η αδελφή και φίλος που κρατούσε ομήρους, απελευθερώθηκαν.
Νωρίτερα, ο άντρας είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του και κρατούσε όμηρες τη σύζυγο και την μητέρα του στο σπίτι του. Φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Στο σημείο είχαν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αλλά και ειδικός διαπραγματευτής.
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε όπλο μαζί του. Ο άνδρας μεταφέρεται σε ψυχιατρική κλινική, προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάστασή του.
Διαβάστε ακόμη
Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού
Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»
Τριπλάσιοι φόροι στα ακίνητα από το 2027: Τι φέρνει το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




