Ξέσπασε η μητέρα της Τοπαλούδη: «Από το Θεό να το βρείτε αλήτες» - Διέκοψε για τις 10 Μαρτίου το Εφετείο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Διέκοψε για τις 10 Μαρτίου η δίκη στο Εφετείο, για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Μια αποτρόπαια δολοφονία από δυο νεαρούς που έγινε το Νοέμβριο του 2018. Η δίκη διεκόπη μετά από αίτημα του συνηγόρου του Αλβανού κατηγορουμένου-προκειμένου να μελετήσει τη δικογραφία- με την μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη να ξεσπά.
«Αφήσαμε το παιδί μας και μας λέτε να έρθουμε πάλι από το Διδυμότειχο, κτήνη! Να ψοφήσεις ρε! Καρκίνε! Γουρούνια απάνθρωπα είστε! Από το Θεό να το βρείτε. Θα σας κάψω όλους» φώναξε η Κούλα Τοπαλούδη, μιλώντας για κοροϊδία από την πλευρά των κατηγορουμένων.
Στο πλευρό της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη βρέθηκε η Αννα Ψαράκου, μητέρα της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε το καλοκαίρι στη Φολέγανδρο, αλλά και η Ελένη Κρεμαστιώτη, μητέρα της Ερατούς που δολοφονήθηκε το 2019 στη Μυτιλήνη από τον εν διαστάσει σύζυγό της.
Κλιμακώνει η κρίση: Οι ΗΠΑ λένε πως έγινε απόπειρα εκτέλεσης του Τραμπ - Σε εγρήγορση η Τουρκία, πολλοί οι νεκροί στο Ιράν
Θύελλα αντιδράσεων στους ακτινολόγους για τη «Νευροεπεμβατική Ιατρική»: «Καμπανάκι» για σοβαρούς κινδύνους
Μάγδα Φύσσα: Δικαιώνεται το παιδί μου και όλα τα θύματα του φασισμού - Δεν θέλω να ξαναδώ τους χρυσαυγίτες
Μπορούν ιρανικοί πύραυλοι να χτυπήσουν τη βάση της Σούδας; Τι λέει αντιναύαρχος στο OPEN
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



