Εφιάλτης για 24χρονη στη Θεσσαλονίκη: Την βίασαν και την κακοποιούσαν
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία 24χρονη γυναίκα από τη Συρία σε σπίτι, όπου διέμενε μαζί με ένα ζευγάρι Ιρακινών στην Άνω Πόλη, στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η ίδια στο Τμήμα Ασφάλειας Λευκού Πύργου χθες το μεσημέρι, από τα μέσα Ιανουαρίου όποτε και διέμενε στο συγκεκριμένο σπίτι μαζί με το ανήλικο αγοράκι της τεσσάρων ετών, το ζευγάρι Ιρακινών ασκούσε σωματική βία σε βάρος της. Σύμφωνα με την καταγγελία της 24χρονης, ο 35χρονος άνδρας την βίασε δύο φορές.
Η νεαρή γυναίκα βρήκε μια δικαιολογία, έφυγε από το σπίτι και κατήγγειλε το περιστατικό στην Ασφάλεια. Ο 35χρονος ο οποίος υποψιάστηκε ότι η ίδια κατήγγειλε το συμβάν, απειλούσε την ίδια αλλά και το ανήλικο παιδί της.
Ο 35χρονος Ιρακινός είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές για υπόθεση ναρκωτικών. Έτσι χθες το βράδυ αστυνομικοί με την συνδρομή των ΕΚΑΜ πραγματοποίησαν αστυνομική επιχείρηση και συνέλαβαν το ζευγάρι Ιρακινών.
Το ζευγάρι θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



