Φώκια έκανε την εμφάνισή της σε παραλία της Αττικής για να... λιαστεί
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ηλιόλουστος ο καιρός σήμερα Τρίτη 15 Φεβρουαρίου και ένας σπάνιος χειμερινός κολυμβητής αποφάσισε να κάνει την εμφάνισή του σε παραλία της Αττικής για να «λιαστεί».
Ο λόγος για μία φώκια που βγήκε σε παραλία της Βραυρώνας, γύρω στις 12:30 και παρέμεινε για λίγη ώρα στην αμμουδιά, πριν χαθεί ξανά στην ανοιχτή θάλασσα. Χειμερινός κολυμβητής που βρέθηκε στο σημείο έστειλε στο ethnos.gr τις εικόνες σπάνιας ομορφιάς που κατέγραψε.
Κάτοικοι της περιοχής σημειώνουν πως το θηλαστικό έχει εμφανιστεί ξανά στην ίδια παραλία αλλά και στο Πόρτο Ράφτη.
Διαβάστε ακόμη
Νέα παράταση και με μερική ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά οι νοσηλευτές και διασώστες ΕΚΑΒ από το 2027
Ρίχνει «βόμβα» στο μπάσκετ ο Άρης: Οριστική συμφωνία με τον Βασίλη Σπανούλη!
Συναγερμός από τον ΕΦΕΤ: Ανάκληση μη ασφαλούς προϊόντος σαλάτας
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις στα δύο κοριτσάκια της οικογένειας - Ενημερώθηκαν για τον θάνατο της μητέρας τους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



