Αρχίζει η δίκη των εννέα Τούρκων και Κούρδων πολιτικών προσφύγων
Η δίκη των εννέα ξεκινά παραμονή της επίσκεψης Τσίπρα στην Τουρκία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο των φυλακών Κορυδαλλού είναι προγραμματισμένη για σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης των εννέα Τούρκων και Κούρδων πολιτικών προσφύγων, οι οποίοι είχαν συλληφθεί στις 28 Νοεμβρίου του 2017, παραμονές της άφιξης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα.
Οι εννέα πολιτικοί πρόσφυγες είχαν προφυλακιστεί σε διαφορετικές φυλακές της χώρας με την κατηγορία ότι προπαρασκεύαζαν ενέργειες που στόχευαν στην επίθεση εναντίον του προέδρου της Τουρκίας.
Το κατηγορητήριο σε βάρος τους περιλαμβάνει από συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση μέχρι πλαστογραφία και κατοχή όπλων και εκρηκτικών. Για τους περισσότερους από αυτούς είχε ζητηθεί η έκδοσή τους στην Τουρκία, όμως τα ελληνικά δικαστήρια απέρριψαν τα σχετικά αιτήματα.
Η δίκη των εννέα ξεκινά παραμονή της επίσκεψης Τσίπρα στην Τουρκία.
«Ναι» σε συνάντηση με Μητσοτάκη χωρίς τρακτέρ είπαν οι αγρότες στην πανελλαδική σύσκεψη στον Παλαμά
Παραιτήθηκε ο διοικητής της ΥΠΑ μετά το μπλακ άουτ στο FIR - Ποιος αναλαμβάνει
Ο Τραμπ επιμένει: «Η Γροιλανδία είναι ζωτικής σημασίας για τον Χρυσό Θόλο των ΗΠΑ - Οτιδήποτε άλλο δεν το δεχόμαστε»
Αυτή η εταιρεία είναι έτοιμη να κοντράρει το ChatGPT! Θα θυμάται, θα κατανοεί και θα ακολουθεί παντού τον χρήστη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



