Μενίδι: Ελεύθερος ο αστυνομικός μετά την απολογία για τον θάνατο του 44χρονου
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του για τον θάνατο 44χρονου Ρομά στο Μενίδι ο αστυνομικός, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για θανατηφόρα σωματική βλάβη.
Ανακριτής και εισαγγελέας επέβαλλαν στον κατηγορούμενο τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ ένας 65χρονος ο οποίος κατηγορείται για το ίδιο αδίκημα, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του, ο αστυνομικός δήλωσε συγκλονισμένος από την τραγική κατάληξη και υποστήριξε ότι βρισκόταν σε κατάσταση νόμιμης άμυνας, καθώς, όπως είπε, δέχθηκε επίθεση με φαλτσέτα από το θύμα και τραυματίστηκε ο ίδιος στην προσπάθεια να αφοπλίσει τον 44χρονο.
Ο 44χρονος Ρομά επιχείρησε να κλέψει ένα κλιματιστικό από σπίτι της περιοχής. Όταν οι κινήσεις του έγιναν αντιληπτές, ακολούθησε καταδίωξη, με τους δύο κατηγορουμένους να χτυπούν τον 44χρονο, ο οποίος τελικά κατέληξε. Λίγη ώρα αργότερα κάτοικοι της περιοχής, εντόπισαν τον 44χρονο νεκρό με σημάδια ξυλοδαρμού σε πάρκο και ειδοποίησαν τις αρχές.
Σφοδρή επίθεση Τραμπ στο Ιράν: «Τέλος το καλό παιδί» - Στέλνει διαπραγματευτές στο Πακιστάν
Παράσυρση 16χρονης στη Λιοσίων: Συνελήφθη ο οδηγός της μηχανής - Το χρονικό της υπόθεσης
«Θα εμπλακούν και άλλα πρόσωπα» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης Μυρτώς
Ο Μακρόν στην Αθήνα: Ανανεώνεται η συνεργασία Ελλάδας-Γαλλίας σε ασφάλεια, άμυνα - Τι θα συζητήσουν με Μητσοτάκη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



