Ιθάκη: Έντονη χαλαζόπτωση προκάλεσε προβλήματα - Ζημιές σε σπίτια και αγροτική παραγωγή
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Έντονη χαλαζόπτωση «χτύπησε» την Ιθάκη την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου, με αποτέλεσμα το νησί να ντυθεί… στα λευκά. Το έντονο καιρικό φαινόμενο προκάλεσε σημαντικά προβλήματα στο νησί του Ιονίου.
Ο δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας μίλησε στην ΕΡΤ για την έντονη χαλαζόπτωση που έπληξε το νησί και τόνισε: «για να μπορέσουμε να καθαρίσουμε τους δρόμους βγάλαμε μπουλντόζες. Αντιμετωπίσαμε την κατάσταση σαν να είχε χιονίσει. Επί 45 λεπτά είχαμε έντονη χαλαζόπτωση με το χαλάζι, σε πολλά σημεία, να ξεπερνά τα 40 εκατοστά».

Ο δήμαρχος υπογράμμισε ότι πολλά ήταν τα σπίτια που πλημμύρισαν καθώς σφραγίστηκαν οι υδρορροές, ενώ σημαντικά προβλήματα καταγράφηκαν σε δρόμους και αγροτική παραγωγή.
Ο δήμαρχος το βράδυ της Τρίτης έκανε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σημειώνοντας: «Περάσαμε άλλη μια δύσκολη κατάσταση με πρωτοφανή χαλαζόπτωση. Η πολιτική προστασία του Δήμου καθαρίζει δρόμους, φρεάτια και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Μέσα σε όλα πλημμύρισε και το σπίτι μου αλλά όλα οκ».
Έφτασε στο Λευκό Παλάτι ο Μητσοτάκης: «Γεια σας κύριε Πρόεδρε, όλα πολύ καλά» - Η υποδοχή από τον Ερντογάν
Ερωτήματα για τα κίνητρα της δράστριας του μακελειού στον Καναδά - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες
Μεθυσμένος οδηγός πήγαινε για 25χλμ. ανάποδα στην εθνική ταξιδεύοντας για να δικαστεί επειδή οδηγούσε μεθυσμένος!
Σταματήστε να κλείνετε ραντεβού το μεσημέρι: Γιατί αυτή η ώρα «παραλύει» ολόκληρη τη μέρα σας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



