Χαϊδάρι: Νεκρός 42χρονος που είχε εξαφανιστεί
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τραγικό φινάλε είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 42χρονου που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς πριν από 22 ημέρες στο Χαϊδάρι καθώς εντοπίστηκε νεκρός.
Η σορός του 42χρονου Νίκου Συνοδινού, βρέθηκε αργά το απόγευμα της Τρίτης 22 Φεβρουαρίου σε εγκαταλελειμμένη πολυκατοικία στο Χαϊδάρι, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι που ζούσε με τη μητέρα του.
Ο 42χρονος εντοπίστηκε από φίλο του, ο οποίος από τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου που χάθηκε ο Νίκος βρισκόταν δίπλα στην οικογένεια του και δε σταμάτησε να τον αναζητά.
Η μητέρα του 42χρονου βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ ο αδελφός του Γιάννης Συνοδινός που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» είχε κάνει έκκληση προκειμένου να τελειώσει το μαρτύριο της οικογένειας.
Η σορός του 42χρονου μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή.
Πύρινος όλεθρος σε Γαλλία και Ισπανία: Χιλιάδες στρέμματα στάχτη - Νέο ευρωπαϊκό καθεστώς οι megafires
Θολό το τοπίο για τον θάνατο της 42χρονης στη Σύρο: Τι αναμένεται να ρίξει «φως» και οι απολογίες
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: «Είμαι αθώος - Η Μαρία πυροβόλησε τον γιο της και μετά αυτοκτόνησε», λέει ο Ιταλός
Κύπρος: Σάλος με γιγαντοαφίσα στα εβραϊκά σε αυτοκινητόδρομο - Απεικονίζει Ισραηλινό υποψήφιο πρωθυπουργό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




