Στην Ιερά Μονή Βατοπεδίου λειτούργησε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο Καθολικό της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, λειτούργησε την Τρίτη 1 Μαρτίου ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.
Ο Σεβασμιώτατος, επισκέπτεται από την Κυριακή του απόγευμα το Άγιον Όρος και στο Βατοπέδι έτυχε θερμής υποδοχής από τον Καθηγούμενο Εφραίμ.
Με τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο συλλειτούργησαν ο Γέροντας Εφραίμ και Ιερομόναχοι Βατοπαιδινοί πατέρες, ενώ παρέστη και ο Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους, Αθανάσιος Μαρτίνος.
Σήμερα ολοκληρώνεται η επίσκεψη του κ. Ελπιδοφόρου στο Άγιον Όρος και η περιοδεία του συνεχίζεται στη βόρεια Ελλάδα με επόμενο σταθμό την Κομοτηνή, όπου θα αναγορευτεί επίτιμος διδάκτορας του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
Πηγή: Romfea
Διαβάστε ακόμη
Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari
Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων
Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες
Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




