Ενότητες στο άρθρο: 📌 Πότε θα πέσουν οι μάσκες στα σχολεία
Κορονοϊός - Τζανάκης: Πότε πρέπει να φύγουν οι μάσκες στα σχολεία
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα μίλησε στην εκπομπή του OPEN «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» με τη Φαίη Μαυραγάνη μίλησε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης, σημειώνοντας ότι είμαστε σε αποκλιμάκωση καθώς τα κρουσματα έπεσαν κάτω από 16.000.
Μάλιστα ο καθηγητής εκτίμησε ότι στο τέλος τους μήνα θα κυμαίνονται περίπου στις 10.000 - 12.000 ενώ ανέφερε ότι θα έχουμε 250 εισαγωγές ανά ημέρα δηλώνοντας ότι δε θα χρειάζονται μέτρα.
Πότε θα πέσουν οι μάσκες στα σχολεία
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Τζανάκης σημείωσε ότι πιθανώς σύντομα να μη χρειάζονται μάσκες μέσα στις σχολικές τάξεις αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι λίγο πριν η μετά το Πάσχα μπορούμε να δοκιμάσουμε να φύγουν.
Διαβάστε ακόμη
«Τρύπα στο νερό» το πρόγραμμα μετεγκατάστασης με επιδότηση 10.000 ευρώ - Τι λένε δήμαρχοι στο ethnos.gr
Ξεμπλοκάρει η μεταφορά συντελεστή δόμησης - Οι πρώτες 194 Ζώνες Υποδοχής Συντελεστή σε 50 δημοτικές ενότητες
Οι φίλοι της Γκιλφόιλ που μπαίνουν στο μικροσκόπιο, ο γρίφος Καραμανλή που ενοχλεί το Μαξίμου και οι «Παπανδρεϊκοί» που στηρίζουν Σαμαρά
Σκληρό μπρα ντε φερ στις Βρυξέλλες: «Φειδωλοί» vs «φίλων της συνοχής» - Τι ζητά η Αθήνα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




