Ενότητες στο άρθρο: 📌 Πότε θα πέσουν οι μάσκες στα σχολεία
Κορονοϊός - Τζανάκης: Πότε πρέπει να φύγουν οι μάσκες στα σχολεία
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα μίλησε στην εκπομπή του OPEN «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» με τη Φαίη Μαυραγάνη μίλησε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης, σημειώνοντας ότι είμαστε σε αποκλιμάκωση καθώς τα κρουσματα έπεσαν κάτω από 16.000.
Μάλιστα ο καθηγητής εκτίμησε ότι στο τέλος τους μήνα θα κυμαίνονται περίπου στις 10.000 - 12.000 ενώ ανέφερε ότι θα έχουμε 250 εισαγωγές ανά ημέρα δηλώνοντας ότι δε θα χρειάζονται μέτρα.
Πότε θα πέσουν οι μάσκες στα σχολεία
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Τζανάκης σημείωσε ότι πιθανώς σύντομα να μη χρειάζονται μάσκες μέσα στις σχολικές τάξεις αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι λίγο πριν η μετά το Πάσχα μπορούμε να δοκιμάσουμε να φύγουν.
Διαβάστε ακόμη
Νέο εμβόλιο κατά του καρκίνου έφερε «πρωτοφανή» αποτελέσματα - Εξαφάνισε όγκους σε ασθενείς
Δημοσκόπηση Opinion Poll: Παραμένει δεύτερη η ΕΛΑΣ του Τσίπρα - Η ισχνή πτώση της ΝΔ και η Καρυστιανού
Ευθεία απάντηση Τσίπρα σε Ράμα: «Δεν μπορείς να μου κάνεις δημόσια μαθήματα για το τι είναι ο εθνικισμός»
Νεκροψία για τα αίτια θανάτου του Μάριου Οικονόμου - Τι μπαίνει στο «μικροσκόπιο» των Αρχών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



