Κακοκαιρία Φίλιππος: Η Βόρεια Εύβοια θάφτηκε στο χιόνι - Οδοιπορικό του ethnos.gr
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Στο χιόνι θάφτηκε η Βόρεια Εύβοια από το πέρασμα της κακοκαιρίας «Φίλιππος» όπως δείχνει το ρεπορτάζ του Κώστα Ασημακόπουλου στο ethnos.gr. Ο κόσμος, από τη στιγμή που ο καιρός έδειξε ορισμένα σημάδια βελτίωσης, έχει βγει στους δρόμους με φτυάρια προκειμένου να ανοίξει τους δρόμους και να καθαρίσει τις περιουσίες του από το χιόνι.
«Τα τελευταία χρόνια, τουλάχιστον από το 1987 δεν έχουμε δει τόσο χιόνι στην περιοχή», δήλωσε στο ethnos.gr, κάτοικος της περιοχής και πρόσθεσε ότι στο χωριό Κερασιά, το χιόνι έχει ξεπεράσει το ένα μέτρο. «Χιόνιζε για τρεις ημέρες. Σταματούσε την ημέρα και το βράδυ ξαναχιόνιζε», πρόσθεσε.
Το χωριό Παπάδες στη Βόρεια Εύβοια έχει καλυφθεί από το χιόνι με τις τοπικές αρχές να καθαρίζουν τους κεντρικούς δρόμους με τη χρήση των εκχιονιστικών μηχανημάτων. «Έφερε τουλάχιστον 30 πόντους περισσότερους από την κακοκαιρία Ελπίδα, περίπου έφτασε στο ένα μέτρα και 20 πόντους», σημείωσε ο πρόεδρος της κοινότητας στο ethnos.gr, ενώ ξεκαθάρισε ότι η σφοδρή χιονόπτωση ξεκίνησε από το βράδυ της Τρίτης.
Η δασική έκταση της περιοχής κάηκε στις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού. Αναφορικά με τις καμένες εκτάσεις σημείωσε ότι το μόνο που έχει στην περιοχή είναι ότι έχουν τοποθετηθεί ορισμένα κορμοδέματα.
«Έτοιμη η Ελλάδα να συνδράμει»: Ο Μητσοτάκης μίλησε με τον Νετανιάχου και τον πρόεδρο του Λιβάνου
«Τον μαχαίρωσα στην πλάτη»: Δολοφόνος γελά λίγο μετά την εν ψυχρώ δολοφονία φοιτητή
Γλέντι εκτός ελέγχου στην Εύβοια: Ξέμειναν από πιάτα και έσπαγαν λεκάνες με ηλεκτρικό τρυπάνι
Πώς είναι να ανακαινίζεις σπίτι 500 ετών; Το δηλητήριο, τα σάπια υλικά και ο απολιθωμένος αρουραίος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



