Ημαθία: Στη φυλακή ο παππούς που πυροβόλησε τον εγγονό του
Καταδικάστηκε με κάθειρξη 10 ετών χωρίς ανατολή από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στη φυλακή κατέληξε ένας 73χρονος συνταξιούχος ο οποίος καταδικάστηκε επειδή πυροβόλησε με κυνηγητική καραμπίνα τον 22χρονο εγγονό του, σε χωριό της Ημαθίας.
Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης του επέβαλε συνολική ποινή κάθειρξης 10 ετών και 6 μηνών καθώς κρίθηκε ένοχος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Το δικαστήριο αποφάσισε η έφεση του να μην έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής και έτσι οδηγήθηκε στη φυλακή ενώ, μέχρι σήμερα, ο συνταξιούχος έμπορος φρούτων και λαχανικών ήταν ελεύθερος καθώς δεν είχε προφυλακιστεί μετά την απολογία σε ανακριτή.
Προανακριτικά είχε ισχυριστεί ότι πυροβόλησε για εκφοβισμό αλλά κατά την σημερινή απολογία του ενώπιον του ΜΟΔ ανέφερε ότι πήγε να βάλει την κυνηγητική καραμπίνα στη θήκη και αυτή εκπυρσοκρότησε όταν ο εγγονός του έπιασε τα χέρια. Παραδέχτηκε ότι νωρίτερα είχε λογομαχία με τους συγγενείς όταν τους επισκέφτηκε στο σπίτι όπου διέμεναν.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης 2018 σε χωριό της Ημαθίας, όπου ο παππούς πυροβόλησε τον εγγονό του, με την κυνηγετική του καραμπίνα. Ο 22χρονος πρόλαβε και χτύπησε την κάννη του όπλου ενώ τα σκάγια έφυγαν προς τον παρακείμενο δρόμο από όπου εκείνη
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Ραγδαίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή: «Συμφώνησα να μιλήσω με τους Ιρανούς» λέει ο Τραμπ - Κλιμάκωση προαναγγέλλει ο Νετανιάχου
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Πότε θα φτάσουν στην Ελλάδα οι αυξήσεις - «φωτιά» στις τιμές του πετρελαίου
Νεκρή έγκυος στον Κολωνό: «Ψόφα σαν σκυλί» φώναζε ο 38χρονος όσο η γυναίκα ψυχορραγούσε
«Στο είπα ότι θα χορέψουμε πάνω στον τάφο σου»: Ιρανή άναψε τσιγάρο με φωτογραφία του Χαμενεΐ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



