Μπλόκο στις σήραγγες των Τεμπών το Σάββατο (9/2) αποφάσισαν οι αγρότες
Απέρριψαν για ακόμα μια φορά το κάλεσμα του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κλιμάκωση σε ακραίο βαθμό των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν το μεσημέρι της Τετάρτης οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας, μετά την άρνηση της κυβέρνησης να ικανοποιήσει το αίτημα τους για συνάντηση με διυπουργικό κλιμάκιο.
Σύμφωνα με το onlarissa.gr οι αγρότες αφού απέρριψαν το κάλεσμα του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ Σταύρου Αραχωβίτη ως “άνευ ουσίας”, αποφάσισαν να κάνουν το βήμα παραπάνω.
Έτσι, η γενική συνέλευση του μπλόκου της Νίκαιας αποφάσισε το μεσημέρι του ερχόμενου Σαββάτου, να μετακινηθούν στην εθνική οδό, στο ύψος των σηράγγων τρακτέρ, αλλά και αγροτικά αυτοκίνητα και να αποκλείσουν το δρόμο.
Αποκλεισμός της Πατρών–Κορίνθου
Αύριο Πέμπτη (7/2) κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους και οι αγρότες της Αιγιαλείας. Όπως αποφάσισαν θα προβούν σε καθολικό αποκλεισμό της εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου.
Η δυναμική κινητοποίηση των αγροτών θα γίνει την Πέμπτη, στις 16:00. Σύμφωνα με το tempo24, οι αγρότες έλαβαν την απόφασή τους σε ευρεία συνέλευση που έγινε το βράδυ της Τρίτης.
Οι αγρότες της περιοχής ζητούν από την κυβέρνηση να προγραμματιστεί, άμεσα, συνάντηση προκειμένου να θέσουν το πλαίσιο των αιτημάτων τους.
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Αμετανόητος ο δολοφόνος της Βασιλικής - Η προκλητική απολογία και η ομολογία για τον κοριό
Ο ΣΥΡΙΖΑ χτυπά και επίσημα την πόρτα του Τσίπρα: Εγκρίθηκε με ευρεία πλειοψηφία η πρόταση του Φάμελλου
Εξαφάνιση επιστημόνων στις ΗΠΑ: Τι αποκαλύπτει η κόρη της 53χρονης που βρέθηκε νεκρή σε δάσος
Ο παράξενος ιπτάμενος θηρευτής που κυνηγούσε πουλιά - Στο φως απολίθωμα 120 εκατ. ετών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



