Ωρωπός: Βρέθηκε ο 15χρονος που εξαφανίστηκε την Κυριακή
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο 15χρονος που εξαφανίστηκε την Κυριακή στον Ωρωπό και έκτοτε οι αρχές αναζητούσαν τα ίχνη του. Την είδηση επιβεβαίωσε στο ethnos.gr πηγή από το οικογενειακό περιβάλλον του παιδιού. Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδία βρέθηκε σε καλή κατάσταση και είναι καλά στην υγεία του.
Οι Αρχές βρίσκονταν στα ίχνη του ήδη από το απόγευμα, όμως το γεγονός πως δεν είχε μαζί το κινητό του δυσκόλεψε τις έρευνες. Τελικά μετά από πολύωρες έρευνές η υπόθεση εξαφάνισης είχε αίσιο τέλος καθώς οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του Απόστολου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί βρέθηκε σε περιοχή μακριά από το σπίτι.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού, ο 15χρονος Απόστολος εξαφανίστηκε από το σπίτι του στον Ωρωπό το απόγευμα της Κυριακής. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» προέβη το πρωί της Δευτέρας στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του.
Τι επόμενες ώρες οι αρχές θα ερευνήσουν τον λόγο της εξαφάνισης του 15χρονου Απόστολου.
Κόκκινος συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Πληροφορίες για επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν εντός 24 ωρών
«Είμαστε έτοιμοι να πάμε Αθήνα να δούμε τον Μητσοτάκη» λένε οι αγρότες - Τι θα γίνει με τα μπλόκα και τα τρακτέρ
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Ανήλικοι λένε ότι την εντόπισαν στην Ομόνοια - Τι εξετάζουν οι Αρχές
Ένα νεοκλασικό με θέα προς την Πλάκα και την Ακρόπολη γίνεται το μέλλον του ελληνικού βιβλίου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



