Θεσσαλονίκη: Λονδρέζικο τοπίο από την πυκνή ομίχλη - Απόκοσμες φωτογραφίες
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια πυκνή ομίχλη, που επισκέπτεται συχνά τη Θεσσαλονίκη στις αρχές της άνοιξης και στο τέλος του φθινοπώρου, έκανε και πάλι την εμφάνισή της το πρωί της Τετάρτης στην πόλη.
Ιδίως στο λιμάνι και στην παραλιακή λεωφόρο το τοπίο ήταν καθαρά... λονδρέζικο, με τη ορατότητα να είναι πολύ περιορισμένη και ουσιαστικά να... χάνεται στα λίγα μέτρα.
Αυτό ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνο για τους οδηγούς, οι οποίοι έπρεπε να δείχνουν πολύ μεγάλη προσοχή και να κρατούν αναμμένα τα φώτα των οχημάτων τους.
Όσο περνούσε η ώρα, ένας λαμπρός ήλιος έκανε την εμφάνισή του στη Θεσσαλονίκη και η πόλη επέστρεψε και πάλι στις φυσιολογικές κλιματολογικές της συνθήκες.

Διαβάστε ακόμη
Κλειστά αύριο όλα τα σχολεία της Αττικής λόγω κακοκαιρίας - Η απόφαση Χαρδαλιά και οι 5 περιοχές σε «Red Code»
Μακρόν κατά Τραμπ: Η Ευρώπη προτιμά τον σεβασμό και όχι τους νταήδες - Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε το «μπαζούκα»
Δράμα στην Ισπανία μετά τη σύγκρουση τρένων: Παγιδευμένα πτώματα στα συντρίμμια
Μικέλα Χαρτουλάρη στο ethnos.gr: «Η νέα γενιά δεν έχει χώρο να ζήσει, να διαμαρτυρηθεί - Πνίγεται ανάμεσα σε υψηλά ενοίκια και κρατική βία»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



