Κιλκίς: Τρένο παρέσυρε πεζούς - Ένας νεκρός και τραυματίες
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τρένο παρέσυρε πεζούς στο Κιλκίς, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του. Από το συμβάν τραυματίστηκαν ακόμα δύο άτομα, που παραλήφθηκαν από ασθενοφόρο.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του grtimes.gr, νεκρός ανασύρθηκε ένας άνδρας στον Λιμνότοπο του Κιλκίς, μετά από παράσυρσή του από αμαξοστοιχία.
Παράλληλα, ακόμα δύο άνδρες τραυματίστηκαν και παραλήφθηκαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Όπως μεταδίδει το thesstoday.gr, πρόκειται για εμπορική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο από τη Θεσσαλονίκη προς την Ειδομένη, ενώ στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.
Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα.
Ciao Γιώργο - Ένα αστέρι της σκηνής γυρίζει στον ουρανό του
«Οι Ρώσοι έχουν πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες»: Προειδοποίηση Ολλανδών για phising σε WhatsApp και Signal
Το πρώτο μήνυμα του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ στον λαό του Ιράν: «Δεν θα παραιτηθούμε από την εκδίκηση - Να συνεχιστεί το κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ»
Επιστήμονες ανακάλυψαν: Η Σαχάρα ήταν κάποτε πράσινη και βροχερή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



