Κίνηση στους δρόμους: Μετ' εμποδίων οι μετακινήσεις - Πού υπάρχει κίνηση
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους εξαιτίας της απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, καθώς σε αυτή συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς, ενώ τα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας (θα λειτουργούν 9-9).
Από νωρίς το πρωί η κίνηση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη στους δρόμους της Αθήνας λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στα ΜΜΜ στην απεργία. Ειδικότερα, με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που κινούνται στη Λεωφόρο Κηφισού τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο. Στην άνοδο η κίνηση ξεκινά από την Αθηνών – Κορίνθου μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, αυξημένη είναι η κίνηση στις λεωφόρους Αθηνών – Κορίνθου, Αθηνών – Λαμίας, Αλεξάνδρας, Μεσογείων, Κατεχάκη και στη λεωφόρο Κηφισίας.
Την Τρίτη η ΕΛ.ΑΣ ανακοίνωσε πως εξαιτίας της απεργίας δεν θα ισχύει ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας.
\


Συναγερμός ξανά στην Κύπρο: Ηχούν σειρήνες στο Ακρωτήρι - «Η αμυντική διάταξη της Ελλάδας είναι αδιαπραγμάτευτη» η απάντηση της Αθήνας στην Άγκυρα
Ανάλυση: Ο Τραμπ έχει ήδη χάσει τον έλεγχο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το Ιράν κερδίζει τον πόλεμο
Το bet builder του θανάτου: Πώς οι διαδικτυακές στοιχηματικές κερδοφορούν μέσω του πολέμου στο Ιράν
«Δεν φοβάσαι στο Ντουμπάι; Όχι, γιατί ξέρω ποιος μας προστατεύει»: H viral καμπάνια από τα Εμιράτα στους τουρίστες μέσω influencer
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



