Φως στο Τούνελ - τρέιλερ: «Ζούσε όμως» - Νέες αποκαλύψεις στο δεύτερο σκέλος της συνέντευξης του Μάνου Δασκαλάκη
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση των τριών παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στην Πάτρα, φέρνει απόψε στο «φως» η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ». Σήμερα, Παρασκευή, θα προβληθεί το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του πατέρα, Μάνου Δασκαλάκη.
Ο ίδιος μιλάει για την 9χρονη Τζωρτζίνα και εστιάζει στον θάνατό της λέγοντας πως «δεν έκαναν κάτι, όμως, μιας και το είχαν δει».
Στο νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε σήμερα ο Μάνος Δασκαλάκης ακούγεται να λέει επίσης «ζούσε όμως»...
Στην εκπομπή αναμένεται να ακουστούν και οι άγνωστες συνομιλίες της μητέρας των παιδιών Ρούλας Πισπιρίγκου με την Αγγελική Νικολούλη: «Απείλησε τον Μάνο, αυτός. Ο Μάνος φοβήθηκε και ήρθε και μου τα είπε» ακούγεται να λέει η προφυλακισμένη για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της.
Είναι ο Μάνος ακόμα με τη Ρούλα Πισπιρίγκου; Η απάντηση του εν διαστάσει συζύγου της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι αρνητική και τονίζει ότι: «Δεν υπήρχε έρωτας με αυτή τη γυναίκα».
Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
«Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



