Σοβαρό επεισόδιο στον Έβρο με πυροβολισμούς και τραγικό απολογισμό νεκρή μετανάστρια
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συναγερμός σήμανε στον Έβρο όταν, κατά πληροφορίες, Τούρκοι άνοιξαν πυρ και τραυματίστηκε θανάσιμα μετανάστρια. Από το συμβάν φαίνεται πως υπάρχουν και τραυματίες.
Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το e-evros.gr, στον ποταμό Έβρο και συγκεκριμένα στο ύψος του Σουφλίου, Τούρκοι επιχειρούσαν να «περάσουν» βάρκα με μετανάστες στην Ελλάδα. Όταν έγινε αντιληπτό, Έλληνες συνοριοφύλακες άναψαν τους φακούς τους κατά την πάγια τακτική αποτροπής.
Η τουρκική πλευρά, τότε, φαίνεται πως άνοιξε πυρ με αποτέλεσμα ένα άτομο στη βάρκα να χάσει τη ζωή του επί τόπου και άλλοι να τραυματιστούν.
Υπογραμμίζεται ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση και οι αστυνομικές Αρχές ερευνούν το συμβάν.
Διαβάστε ακόμη
Χωριάτικο: Διώξεις-μαμούθ για εγκληματική οργάνωση - Το ξέπλυμα εκατομμυρίων, το «μπλόκο» στη σύζυγο και η μαφία
Basketgate: Στη φυλακή ο Κορομηλάς, με βραχιολάκι Τσαρούχα και Πηλοΐδης - Ο «πόλεμος», η «αθωότητα» και τα λεφτά της Ευρωλίγκας
Ο Πιτσιλής ψάχνει το «βαθύ λαρύγγι», ο Ανδρουλάκης δεν ψάχνει συνοδηγό και το τέλος του... εθελοντισμού
Κωδικός Βόρεια Ελλάδα για την κυβέρνηση: Ο νέος γύρος περιοδειών και η απάντηση στη δεξιά πίεση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




