Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας: Ύποπτος φάκελος στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συναγερμός στις Αρχές καθώς πριν από λίγα λεπτά εντοπίστηκε ύποπτος φάκελος στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση περισυλλογής του ύποπτου φακέλου από χώρο γραφείου, επί της οδού Δομοκού, στην Αθήνα όπου επιχειρούν 11 πυροσβέστες με την ειδική ομάδα της 1ης Ε.Μ.Α.Κ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, με το που άνοιξαν τον φάκελο δύο γυναίκες που βρίσκονταν στα γραφεία, άρχισαν να τσούζουν τα μάτια τους, ενώ στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο. Οι άνθρωποι που τις εξέτασαν είπαν πως είναι καλά στην υγεία τους.
Προς το παρόν δεν έχει εντοπιστεί κάτι εκρηκτικό. Ο φάκελος εστάλη από ιδιώτη, ενώ οι γυναίκες τον έλαβαν στα χέρια τους ώστε να βάλουν αριθμό πρωτοκόλλου. Μόλις ένιωσαν τον πόνο στα μάτια, σήμανε συναγερμός.
Αυτά είναι τα πρόσωπα που αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες στη Google - «Πρωτιά» για την Klavdia
Είναι επίσημο: Η Netflix εξαγοράζει την Warner Bros για αστρονομικό ποσό
Παράνομες συνταγογραφήσεις με κέρδη πάνω από 100.000 ευρώ: Τρεις συλλήψεις - Η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ
Έφηβος εξομολογείται πώς κατέληξε σε ηλικία 13 ετών να κάνει 11 γραμμαρία κεταμίνης την ημέρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



