Απίστευτο περιστατικό στην Πιερία: Έβαλε γκολ η ομάδα του και το πανηγύρισε με πιστολιές στον αέρα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συνολικά δέκα φορές στον αέρα πυροβόλησε, με πιστόλι κρότου – αέριου, 44χρονος, όταν έβαλε γκολ η ομάδα του, χωρίς, ευτυχώς, να τραυματιστεί κάποιος από τους αθλητές ή τους θεατές του αγώνα.
Το περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή των Βαΐων, στο χωριό Ράχη της Πιερίας, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα της Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, μεταξύ του Απόλλωνα Ράχης και του Ερμή Εξοχής. Μόλις έβαλε γκολ η γηπεδούχος ομάδα, ο 44χρονος, από τη χαρά του, έβγαλε το όπλο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 44χρονο στο χωριό του την Μεγάλη Τρίτη. Βρήκαν όπλο στην κατοχή του και διαπιστώθηκε ότι αυτό, με το οποίο πυροβόλησε.
Διαβάστε ακόμη
Ιστορικό ντοκουμέντο: Αδημοσίευτες φωτογραφίες Έλληνα ναύτη μέσα από την κορβέτα «Κριεζής» κατά την απόβαση στη Νορμανδία
«Πήγε να σφάξει μια γυναίκα, την είδαμε με αίματα»: Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τη στιγμή της επίθεσης στην Ακρόπολη
«Πρωταγωνιστές» της φετινής ΔΕΘ ελεύθεροι επαγγελματίες και μικρομεσαίοι: Τι θα μπει στο καλάθι
Ατύχημα στο λιμάνι της Σούδας: Εμπορικό πλοίο συγκρούστηκε με επιβατικό - Καρέ καρέ η στιγμή σε βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



