Απίστευτο περιστατικό στην Πιερία: Έβαλε γκολ η ομάδα του και το πανηγύρισε με πιστολιές στον αέρα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συνολικά δέκα φορές στον αέρα πυροβόλησε, με πιστόλι κρότου – αέριου, 44χρονος, όταν έβαλε γκολ η ομάδα του, χωρίς, ευτυχώς, να τραυματιστεί κάποιος από τους αθλητές ή τους θεατές του αγώνα.
Το περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή των Βαΐων, στο χωριό Ράχη της Πιερίας, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα της Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, μεταξύ του Απόλλωνα Ράχης και του Ερμή Εξοχής. Μόλις έβαλε γκολ η γηπεδούχος ομάδα, ο 44χρονος, από τη χαρά του, έβγαλε το όπλο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 44χρονο στο χωριό του την Μεγάλη Τρίτη. Βρήκαν όπλο στην κατοχή του και διαπιστώθηκε ότι αυτό, με το οποίο πυροβόλησε.
Διαβάστε ακόμη
«Ώρα μηδέν» για τους αγρότες: Την Πέμπτη οι κρίσιμες αποφάσεις - Το σενάριο για Χριστούγεννα με μπλόκα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Επτά συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι - Ανάμεσά τους η μητέρα και η πεθερά του αρχηγού
ΗΠΑ: Η θέση των ΗΠΑ για την Τουρκία και τα F-35 δεν έχει αλλάξει - Μπλόκο λόγω S-400
Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



