Απίστευτο περιστατικό με Έλληνα αλεξιπτωτιστή στην Κύπρο: Κρεμόταν από C-130 στα 5.000 πόδια
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Κατά τη διάρκεια άσκησης πτώσης αλεξιπτωτιστών, πάνω από το αεροδρόμιο της Λάρνακας, ένας εξ’ αυτών κρεμάστηκε κυριολεκτικά από το C-130 και παρέμεινε κρεμασμένος, για περίπου 4 λεπτά.
Η άσκηση ξεκίνησε όταν το αεροσκάφος έφτασε σε ύψος 5.000 ποδιών (1,52 χιλιόμετρα) και η πτώση πραγματοποιήθηκε με στατικό ιμάντα ενώ, ο πρώτος άντρας βγήκε από τα πλάγια του C-130.
Ωστόσο, ο ιμάντας δεν άνοιξε το αλεξίπτωτο με αποτέλεσμα ο ίδιος να μείνει κρεμασμένος για αρκετά λεπτά στο κενό, σε απόσταση 4,5 μέτρων από το αεροσκάφος – όσο είναι και το μήκος του ιμάντα.
Ο αλεξιπτωτιστής προσπάθησε να απελευθερώσει το αλεξίπτωτό του, τον κράτησε όμως ο κρίκος ασφαλείας που συνδέει τον ιμάντα με τον σάκο που περιέχει το αλεξίπτωτο ενώ, ευτυχώς, οι υπόλοιποι που ήταν ακόμα μέσα στο αεροσκάφος βρήκαν τον τρόπο να τον τραβήξουν και πάλι μέσα.
Δείτε το βίντεο με το απίστευτο περιστατικό
Αυτά είναι τα πρόσωπα που αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες στη Google - «Πρωτιά» για την Klavdia
Είναι επίσημο: Η Netflix εξαγοράζει την Warner Bros για αστρονομικό ποσό
Παράνομες συνταγογραφήσεις με κέρδη πάνω από 100.000 ευρώ: Τρεις συλλήψεις - Η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ
Έφηβος εξομολογείται πώς κατέληξε σε ηλικία 13 ετών να κάνει 11 γραμμαρία κεταμίνης την ημέρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



