Κέρκυρα: Το ταβάνι έπεσε στο κεφάλι εργαζόμενης (pics+vids)
Συνέβη στον Οργανισμό Παιδείας και Κοινωνικής προστασίας του νησιού – Κομμάτια έπεσαν επάνω σε εργαζόμενη, αλλά δεν την τραυμάτισαν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Tύχη βουνό είχε το πρωί της Παρασκευής εργαζόμενη στον Οργανισμό Παιδείας και Κοινωνικής προστασίας του δήμου Κέρκυρας όταν ξαφνικά κομμάτι από το ταβάνι έπεσε στο σημείο που εργαζόταν.
Το κτίριο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης στην οδό Καλοχαιρέτου 3 περιοχή Λιστόν.
Τα κομμάτια από το ταβάνι έπεσαν πάνω της και ευτυχώς δεν την τραυμάτισαν, όπως δήλωσαν στο Corfunews οι εργαζόμενες.
Αξίζει όμως να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η διευθύντρια του οργανισμού Μαρία Κυπριώτη, όπως είπε στο Corfutvnews, έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου για τα προβλήματα του κτιρίου που στεγάζονται οι υπηρεσίες.
Όμως, έως σήμερα, δεν έχει γίνει κάποια ουσιαστική παρέμβαση και, ακόμα καλύτερα, η μεταστέγαση σε κάποιο άλλο, ασφαλές κτίριο.
Πηγή: corfutvnews
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Σαρωτική ήττα Τραμπ: Πήραν τη Βουλή και τη Γερουσία οι Δημοκρατικοί - Μέχρι και το Τέξας «βάφτηκε μπλε»
Νέα τρένα Hitachi: Μία εβδομάδα για να μάθουν να τα οδηγούν - Η ΡΑΣ εντοπίζει νομοθετικό κενό
«Το καλώδιο θα προχωρήσει», το μήνυμα της Αθήνας: Επιχειρησιακά σχέδια για κάθε ενδεχόμενο
Κυβερνοεπίθεση σε σούπερ μάρκετ: Σημαντικές απώλειες και ανησυχία για την ασφάλεια των τροφίμων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




