Χαλκιδική: Νεκρός εντοπίστηκε ο 36χρονος υποβρύχιος αλιέας στο Πόρτο Κουφό
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δεν είχαν αίσιο τέλος οι έρευνες για τον εντοπισμό του 36χρονου υποβρύχιου αλιέα, τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από το Πόρτο Κουφό από το απόγευμα της Τετάρτης.
Τον άτυχο άνδρα εντόπισε ιδιώτης δύτης στη θαλάσσια περιοχή του Όρμου Πόρτο Κουφό της Χαλκιδικής και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον λιμένα της περιοχής από το Λιμενικό.
Υπενθυμίζεται ότι για τον εντοπισμό του υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση καθώς στις έρευνες συμμετείχαν δύο πλωτά σκάφη και από ένα όχημα του λιμενικού σώματος ενώ σύμφωνα με το υπουργείο επρόκειτο να απογειωθεί και ένα ελικόπτερο για να συνδράμει.
Διαβάστε ακόμη
«Οι Ευρωπαίοι ίσως δεχτούν στο τέλος έναν περιφερειακό ρόλο στα στενά του Ορμούζ για να αντέξουν την πίεση του Τραμπ»
Η πρέσβης της Εσθονίας στους τραυματίες όταν βυθίστηκε το σκάφος της Frontex στο Καστελόριζο
Έκκληση της μητέρας του Κλεομένη: «Μην αφήνετε τη σιωπή να καλύπτει το έγκλημα που μου στέρησε το παιδί»
Εντοπίστηκαν οι μυθικοί «ελέφαντες φαντάσματα» στα υψίπεδα της Αγκόλας - Τι λέει ο εξερευνητής που τους εντόπισε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



