Νέα γυναικοκτονία στην Καβάλα: Δολοφόνησε τη σύζυγό του στην εργασία της - «Της έχω κάνει κακό»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Γυναικοκτονία σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Καβάλα, όταν άνδρας δολοφόνησε τη σύζυγό του στον χώρο εργασίας της. Φαίνεται να κάλεσε ο ίδιος τις Αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, το στυγερό έγκλημα φαίνεται να σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης και ο φερόμενος ως δράστης να κάλεσε τις Αρχές κάποιες ώρες μετά, λέγοντάς τους «της έχω κάνει κακό», αναφερόμενος στη 43χρονη σύζυγό του.
Ειδικότερα, ο 55χρονος κάλεσε την αστυνομία στις 00:30 και τους ενημέρωσε ότι «της έχω κάνει κακό» και πως τη στραγγάλισε. Έπειτα, όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι στον λαιμό.
Η δολοφονία σημειώθηκε σε φαρμακείο σε οικισμό της Καλαμάτας, όπου εργαζόταν η 43χρονη. Μάλιστα, οι αστυνομικοί φαίνεται πως βρήκαν τη γυναίκα νεκρή σε κρεβάτι, το οποίο βρισκόταν στον χώρο του φαρμακείου.
Τέλος, σημειώνεται ότι τοπικά μέσα γράφουν πως το ζευγάρι έχει δύο ανήλικα παιδιά και φαίνεται να αντιμετώπιζε προβλήματα.
Οι τρεις λόγοι που ο Τραμπ διεκδικεί τη Γροιλανδία και οι τρεις τρόποι για την αποκτήσει
Δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία: Οι αντιφάσεις του 44χρονου και τα στοιχεία που δείχνουν ότι έστησε ενέδρα
Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν τα 14 τραγούδια του Β’ Ημιτελικού της Ελλάδας
Προϋπήρξε η ανάπτυξη μαθηματικής σκέψης από τη γλώσσα; Μια νέα επιστημονική μελέτη ίσως έχει την απάντηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



