Θεσσαλονίκη: 46χρονος βρέθηκε νεκρός από σφαίρα - Φέρει τραύμα από κυνηγετικό όπλο στο πίσω μέρος του κεφαλιού
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νεκρός εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, σε οικία του οικισμού Αγία Σοφία στα Διαβατά της Θεσσαλονίκης, ένας 46χρονος. Διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα, καθώς φέρει τραύμα από σφαίρα.
Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 02:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, με τον 46χρονο ημεδαπό να φέρει τραύμα από κυνηγετικό όπλο στο πίσω μέρος της κεφαλής του.
Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου, όπως μεταδίδει το thestival.gr.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Διαβάστε ακόμη
Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
«Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
«Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




