Τουρίστρια στη Μύκονο πήρε κοκτέιλ και καβουροπόδαρα και... τα είδε όλα: Ο λογαριασμός που «ζαλίζει» και το tip των 78 (!) ευρώ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Ζαλίστηκε» τουρίστρια στη Μύκονο, όταν είδε τον λογαριασμό εστιατορίου για κοκτέιλ και ένα πιάτο καβουροπόδαρα που είχε παραγγείλει. Σοκ έπαθε και από το υποχρεωτικό tip.
Ειδικότερα, ο λογαριασμός αφορούσε δύο κοκτέιλ και ένα πιάτο καβουροπόδαρα και «άγγιζε» το ποσό των 600 (!) ευρώ. Από αυτά, τα 78 ευρώ ήταν υποχρεωτικό πουρμπουάρ, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.
Αφού είδε το ποσό, η γυναίκα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της στο προσωπικό του εστιατορίου.
Τότε, εμφανίστηκαν τρεις άνδρες του μαγαζιού και την υποχρέωσαν να προχωρήσει στην πληρωμή του λογαριασμού της.
Διαβάστε ακόμη
Νύχτα κόλασης από τη φονική φωτιά στο Ρέθυμνο: Ανεξέλεγκτο το μέτωπο, ζημιές σε σπίτια
«Η πραγματική αξία φαίνεται στις πράξεις»: Ο βραβευμένος γιατρός που οδηγά ασθενοφόρο στη Μάνη
«Είναι καταπληκτικό παιδί»: Ο νεαρός ναυαγοσώστης που έγινε viral έσωσε και άλλους κολυμβητές την ίδια ημέρα
Τι απαντά ο Γιώργος Χατζιδάκις μετά τον σάλο: Δεν απαγόρευσα στον Μητσιά να τραγουδά τον «Γιάννη τον Φονιά»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



