Χαλκιδική: Έκλεψαν μέχρι και καμπάνα από ναό!
Πενταμελής συμμορία «χτυπούσε» εξοχικές κατοικίες, αποθήκες και ναούς🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μέχρι και μπρούτζινη καμπάνα από ιερό ναό έκλεψε συμμορία που πραγματοποίησε σειρά κλοπών και διαρρήξεων στη Χαλκιδική. Η συμμορία είχε βάλει στο «μάτι» κυρίως εξοχικές κατοικίες και αποθήκες, ωστόσο, δε δίστασε να κλέψει αντικείμενα και από ιερό ναό.
Οι κλοπές και οι διαρρήξεις πραγματοποιήθηκαν το διάστημα από τις 27 Ιανουαρίου έως τις 5 Φεβρουαρίου, ωστόσο, αστυνομικοί του τμήματος Νέων Μουδανιών κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη της συμμορίας, η οποία αποτελείται από πέντε άτομα, ηλικίας από 17 έως 30 ετών.
Σύμφωνα με την αστυνομία η συμμορία από τις κλοπές και τις διαρρήξεις, εκτός από την καμπάνα, αφαίρεσε ηλεκτρικά εργαλεία, μπαταρίες από γεωργικά μηχανήματα, διάφορα εργαλεία και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 2.000 ευρώ. Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε σε αγροτική περιοχή και θα αποδοθεί στους νόμιμους κατόχους του.
Πώς η ιρανική επίθεση στο Ντιέγκο Γκαρσία αλλάζει τα δεδομένα - «Στο στόχαστρο ακόμη και οι ΗΠΑ»
Η στρατηγική της ελεγχόμενης αναμονής: Τα διλήμματα του Μεγάρου Μαξίμου προ των αποφάσεων
Δολοφονία Κλεομένη: Προφυλακίστηκε ο 19χρονος που ήταν μαζί του το μοιραίο βράδυ
Στον ανακριτή ο Τσαγκαράκης: Φωτογραφίες από όσα κατάσχεσε η ΕΛΑΣ - 190.000 ευρώ και μόλις 7 γνήσια έργα ανάμεσα σε εκατοντάδες πλαστά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



